Modevakschool

Wie zijn wij?
Wij geven al jaren cursussen in het maken van kleding. Voorheen gebeurde dat in een monumentaal pand aan de Tolsteegsingel te Utrecht, vanaf september 2019 zijn wij verhuisd naar onze gezellig nieuwe lesruimte aan de Nieuwe Weteringseweg te Groenekan waar we zeer trots op zijn. Natuurlijk staat de koffie en thee klaar .

       


Wij ... zijn Janny de Greef en Gerda Doeser, 2 gemotiveerde leraressen die jou graag alle kneepjes van het vak willen leren.

  

Behalve de cursussen geven wij ook regelmatig workshops


Hoe en wat over de cursus.
De cursusssen worden zowel overdag als in de avond gegeven.Een les duurt ongeveer 2 uur. De groep is maximaal 8 personen groot waarbij een ieder een persoonlijke begeleiding krijgt en men zelf het werktempo kan bepalen.
In alle groepen zitten cursisten van verschillende niveau's, zodat we onderling idieen en suggesties met elkaar kunnen delen.
Naast de opleidingsboeken werken we ook veel vanuit populaire modebladen als Burda, Knipmode en Knippie,zodat je op een eenvoudige manier leert omgaan met zowel patronen als met de naaimachine.
Als je verder zelf nog geen naaibenodigheden hebt kan je die ook bij ons op de les kopen.
Behalve cursussen om zelf je eigen kleding te leren maken, kan je bij ons ook,als je dat wilt, vervolg cursussen volgen waarbij je uiteindelijk zelf als lerares-coupeuse aan de slag kan. Deze cursussen kan je dan ook met een officieel examen afronden.Meer over al deze cursussen vind je onder de menuknop cursus terug.


Meer informatie?
Wil je meer weten over de diverse cursussen, kosten of andere zaken? kijk dan even verder op de website,of stel je vraag per mail of bel even, 0346-212992. dagelijks tussen 12:00 uur en 12:30 (m.u.v. vrijdag) krijgt u een van ons dan aan de lijn.